*Nettavisen* Nyheter.

To meglere selger samme luksuskåk

Supermegler Odd Kalsnes forsøker å selge en luksusvilla i Oslo for 7,85 millioner kroner, lykkelig uvitende om at en konkurrent tilbyr den samme boligen for 6,5 millioner.

Eierne har i lang tid forsøkt å kvitte seg med boligen, uten å lykkes. I juni ble supermegler Odd Kalsnes’ selskap A-megler hyret inn for å finne en kjøper til luksuskåken på Malmøya i Oslo.

Det Kalsnes ikke fikk vite, er at den første megleren, Bekkelaget & Nordstrand Eiendom, har fortsatt å markedsføre boligen til en mye lavere pris, skriver Finansavisen.

- Det virker jo helt talentløst, sier en oppgitt Heidi Olsen hos A-megler.

- Forglemmelse

Hos Bekkelaget & Nordstrand Eiendom er man imidlertid kjent med at to meglere er satt på jobben. Etter å ha mottatt en lite trivelig telefon fra Odd Kalsnes, bestemmer Bekkelaget & Nordstrand seg for å fjerne sin annonse på nettet.

- Det har vært en forglemmelse, kommer det tynt fra faglig leder Kalle Sønsteby.

Klager til Kredittilsynet

Til TV 2 Nettavisen sier Odd Kalsnes at eieren er mildt sagt fortvilet over at Bekkelaget & Nordstrand Eiendom har fortsatt å markedsføre boligen til røverpris.

- Megler Sønsteby hos Bekkelaget & Nordstrand Eiendom har operert uten gyldig oppdrag i denne saken. Han har også operert med såkalt juksepris på 6,5 millioner kroner. Denne prisen har aldri vært godkjent av eier, sier han.

Ifølge Kalsnes har eier nå klaget Bekkelaget & Nordstrand Eiendom inn til Kredittilsynet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.