*Nettavisen* Nyheter.

Væpnet aksjon på visning

Midt under visningen stormet politiet inn i hagen. Les den utrolig meglerhistorien.

12.04.07 09:31

Har du opplevd noe sykt, rart eller mistenksomt på boligvisning? Send oss din historie.

En tidligere eiendomsmegler har sendt inn en rimelig spesiell historie til Nettavisen.

Stor interesse
- En dag skulle jeg ha visning på en bolig midt i sentrum. Boligen var gammel med mye «sjel» som det heter, og det var stor interesse og mange på visning, skriver han.

Les også: Eier ville ha sex på visning.

Bare ti minutter ut i visningen begynte imidlertid ting å skje. Megleren ble spurt om hva han syns nabolaget og svarte ærlig at han bodde i selv området og var meget fornøyd.

- Plutselig pekte interessenten ut av vinduet og ba meg se ut. Til min store forskrekkelse var hagen fylt med 10-15 bevæpnede politimenn. Det viste seg at de hadde en aksjon mot nærmeste nabo. Boligen ble ikke solgt så fort som jeg hadde trodd på forhånd, sier han.

Leietager, visningsansvarlig og budgiver
En annen leser som har sendt inn sin historie til oss er en som var på en noe underlig visning for en tid tilbake, hvor eierens leietager opererte som visningsansvarlig, samtidig som han selv var interessert i leiligheten.

- Det kom fort fram at leietager også hadde gitt et bud på leiligheten. Mitt spørsmål er: Hvor dum er det lov å være som huseier? Leietager viste meg alle feilene i leiligheten. Han antydet at det ville koste minst 100.000 kroner å pusse opp leiligheten. Selv den minste feil fikk jeg se. Jeg vil tro at huseier tilslutt måtte selge til leietageren, skriver han.

Send din historie her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.