*Nettavisen* Nyheter.

Vendela seiret i eiendomsbråk

SEIRET: Vendela Kirsebom og eksmannen, Olaf Thommesen, fikk full seier i boligrettsaken som har pågått siden 2004. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Etter fire år er eiendomskrangelen over og Vendela Kirsebom vant fram i retten.

14.07.08 09:05

(SIDE2): Sammen med eksmannen, Olaf Thommessen, kunne Vendela endelig puste lettet ut etter eiendomsbråket som har vart i over fire år.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Borgarting lagmannsrett ga det tidligere ekteparet full seier i ankesaken som gikk for retten i midten av forrige måned, skriver VG. Seieren innebærer at de får dekket saksomkostninger på om lag 370.0000 kroner.

Thommessen og Kirsebom ble beskyldt for å holde tilbake opplysninger av negativ karakter om eiendommen de solgte i 2004. Da kjøperne oppdaget at området rundt eiendommen ikke var drenert siden 1921, krevde de en halv million i erstatning. Kravet ble avvist i Oslo tingrett for to år siden og som lagmannsretten nå slutter seg til. Thommessen har gjennom hele saken insitert på at han ikke var klar over når eiendommen ble drenert.

- De er lettet og glade. Det er aldri behagelig å ha en rettssak gående, sier advokat for Kirsebom og Thommessen, Arne Meidell, til avisen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag