Vill pris i Vika

Flere av de knøttsmå studioleilighetene i Oslo sliter med å bli solgt. Ikke denne. Se bildene her.

04.01.07 09:37

Vil dere bli Nettavisens boligpar?

Nettavisen skrev i fjor høst om to studioleiligheter i Sporveisgata 35 på Majorstua som sliter med å bli solgt. De to minileilighetene på 15 kvadratmeter er fremdeles ikke solgt og koster henholdsvis 1.280.371 kroner og 1.255.772 kroner. Brorparten av prisen på disse leilighetene er fellesgjeld. I Vika gikk en 25 kvadratmeter studioleilighet for 1.600.000 kroner like før jul.

Se bildene nederst i saken.

Stor interesse
- Denne leiligheten var det stor interesse for fra første stund. Den ligger i Vika, der er det svært mange førstegangskjøpere som etablerer seg, sier Notarmegler Trond Nordahl Amundsen til Nettavisen.

Kvadratmeterprisen på den lille leiligheten i Løkkeveien i Vika ble på solide 64.000 kroner. Til sammenligning er kvadratmeterprisen på de to studioleilighetene i Sporveisgata på 91.544 kroner og 83.713 kroner.

- Vi hadde svært mange interessenter, og det tok cirka tre uker fra første visning til leiligheten var solgt. Det kom inn noen skambud underveis, men tilslutt var den en lykkelig førstegangskjøper som la inn det siste og avgjørende budet på 1.600.000 kroner, sier han videre.

Prisen var utopi
Leiligheten som hadde en prisantydning 1.490.000 kroner ligger i 1.etasje.

- Det lønner seg å ha is i magen når en slik attraktiv leilighet legges ut. Dette fikk virkelig eier oppleve i dette tilfelle. Jeg fikk flere telefoner fra konkurrerende meglere underveis som mente at denne prisen var ren utopi. Det viste seg tilslutt at det var feil, forteller Nordahl Amundsen fornøyd.

Les flere eiendomssaker her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.