Gå til sidens hovedinnhold

Boligannonse utenom det vanlige

Ta en titt på denne presentasjonen.

HTML EMBED

Boa Eiendomsmegling har laget en noe annerledes boligannonse for å få flere på visning.

Se hele annonsen her

- Dette er en urban og litt annerledes leilighet hvor selger har brukt mye tid i oppussingen, vi ville bruke tid og lage en annerledes presentasjon for å få leiligheten til å skille seg ut i markedet,sier Tommy Friestad til NA24.

Tommy Friestad er en av Gründerne og partnerne i Boa og jobber i dag som AD og markedsansvarlig i selskapet.

- Tanken med å gi leiligheten en annerledes presentasjon og et nytt konsept var mitt, men det hadde aldri gått uten hjelp fra Stylist og AD Josefin Johansson og fotograf Mats Holst, legger Friestad til.

- Vi vil skille oss ut for å få oppmerksomhet og skape engasjement, og vi har fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger på konseptet, og folk liker tydeligvis å se noe som er litt nytt og spennende og ikke bare lagt på samlebåndet. Vi har også fått et par kommentarer av folk som ikke liker dette, og det må man ta med seg, det er en veldig viktig del av det å tørre å gjøre noe annerledes. Hvis man hele tiden skal holde seg innenfor boksen er det få som legger merke til deg, men hvis man beveger seg litt utenfor og finner på noe nytt og artig, så blir man lagt merke til. Vi er ikke redd for å bevege oss utenfor boksen,uttaler Friestad til NA24.

Boligen har også blitt annonsert på facebook med 250 000 sidevisninger.

- Vi har et stort fokus på presentasjon og har blitt kåret til Norges Gullmegler i 2008, 2009 og 2010 for Norges beste boligpresentasjoner, så det er gøy å være den lille aktøren som kjemper mot de bankeide kjedene,avslutter Friestad til NA24.

Ta en titt på videoen øverst i saken.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken