Gå til sidens hovedinnhold

Boligkjøper lurte RBK

Steffen Iversens gamle luksuskåk i Trondheim ble solgt i forrige måned. Nå er salget annullert. Se bildene her.

13.april skrev Nettavisen at at Rosenborg hadde aksepert et bud på 11 millioner kroner for den 200 kvadratmeter store boligen i Trondheim. Problemet var bare at budgiveren ikke hadde penger.

- Forutsetningen for det skriftlig inngitte kjøpetilbudet var ikke en realitet. Det ble avklart allerede etter kort tid i forbindelse med vår rutinemessige sjekk av finansieringen, sier eiendomsmegler Ingunn Melhus til adressa.no.

En budgiver
Den tidligere Tottenham-proffen kjøpte leiligheten på Nedre Elvehavn i 2003 for seks millioner kroner, og pusset den opp for en tilsvarende sum. Leiligheten har tidligere blitt forsøkt solgt for 12 millioner i 2004, men prisantydningen ble senere redusert til 9,75 millioner kroner.

Det var bare en budgiver som bød på Iversens gamle kåk da det ble gjennomført fellesvisninger i mars. Rosenborg Ballklubb, som kjøpte leiligheten av Iversen i forbindelse med spissens overgang fra Vålerenga, aksepterte budet på 11 millioner kroner, som var prisantydning.

Gale mennesker
Kjøperen hadde ifølge adressa.no sagt at leiligheten bare skulle være en midlertidig bolig for ham og samboeren i et snaut år. Han skal videre ha uttalt at han var god for 180 millioner kroner etter å ha solgt seg ut fra sine engasjement innen restaurant i Spania og eiendom i Norge.

- Det skjer blant annet fra tid til annen at gale mennesker legger inn bud. Kanskje de tror at de har penger, sier Finn Tveter, direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) til nettstedet.

Reklame

Stor oversikt: Årets sommersalg 2021