Gå til sidens hovedinnhold

Bonnier kjøper Dagens Medisin

Schibsted solgt seg ut.

Siden oppstarten av Dagens Medisin i Norge i 1998, har det svenske mediekonsernet Bonnier eid 50 prosent av aksjene i Dagens Medisin, en nyhetsavis som retter seg mot leger og helsepersonell. Per 14.oktober 2010 har Bonnier kjøpt aksjene til Schibsted og er nå 100 prosent eier av Dagens Medisin, skriver kampanje.

Ifølge Bonnier og Dagens Medisin er dette et offensivt trekk fra Bonnier som gjennom MTI (Medicine Today International) også eier søsteraviser av Dagens Medisin i Danmark, Sverige, Finland, Slovenia, Estland og Polen.

- Vi er veldig fornøyd med å ha overtatt 100 prosent eierskap i Dagens Medisin. Dagens Medisin har nærmere 70 prosent markedsandel og svært lojale lesere så vi gleder oss til å satse videre på publikasjonen samt se på nye utviklingsmuligheter sammen med staben vår i Norge, sier styreformann Anders Eriksson som til daglig er administrerende direktør i Bonnier Business Press International.

Dagens Medisin hadde en omsetning på nesten 14 millioner kroner i 2009 og satt igjen med overskudd på 1,5 millioner kroner.

Les flere saker på NA24

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken