(SIDE2): Flere britiske medier melder at U2s frontmann Bono forrige uke ble kjørt til sykehus, etter at han klaget over store brystsmerter. Hvorvidt vokalisten fikk reise hjem samme kveld etter å ha blitt undersøkt av en hjertespesialist, er noe usikkert. Men 51-åringen skal ha fått beskjed om å hvile mye.

Ifølge mediene skal det ha vært kona Ali Hewson som kjørte sin mann til sykehus onsdag sist uke.

Senere samme dag ble han observert på Saas Cafe sammen med kona, Julian Lennon og den irske designeren John Rocha, der de fire tilbrakte en rolig kveld, skriver nme.com.

Men Bonos egen talskvinne avviser via at det er noe galt med hjertet til Bono, og sier at det hele var en rutinesjekk og at familien er på ferie.

- Til tross for hva media skriver er det ikke sant at Bono har hjertetrøbbel. Påstander om at han ble hastet til sykehuset for alvorlig feil er ikke sant. Bono er i god form, og nyter ferie med familien i Monaco.

Det er i tilfelle andre gang på et år at Bono gir familie og fans bekymringer rundt helsen. I 2010 måtte U2 avlyse Glastonbury-opptredenen og 16 konserter i Nord-Amerika, ettersom Bono måtte gjennom en omfattende ryggoperasjon. Etter det måtte han nemlig ta det helt med ro i åtte uker.

Festivalkonserten skjedde som del av deres 360°-turné, som de nylig avsluttet i Canada. Til tross for Bonos ryggproblemer, sørget turneen for en rekordstor omsetning på drøye fire milliarder.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!