På 90-tallet var Heidi Fleiss bordellmammaen alle stolte på i Hollywood.

Hun hadde superstjerneklienter som inkluderte alt fra skuespillere og musikere til idrettsstjerner, og til og med toppledere, skriver Daily Mail.

Fleiss ble arrestert i 1993 for å ha drevet en prostitusjonsring, men navnene på alle klientene hennes har forblitt en hemmelighet i over to tiår.

Det eneste unntaket er skuespiller Charlie Sheen, som også har innrømmet å ha benyttet seg av tjenestene hennes.

Vil offentliggjøre ti nye navn hver dag

Nå kan listen med profilerte navn imidlertid bli avslørt. Den omtalte, men hittil hemmelige boken skal nemlig auksjoneres bort på ebay, ifølge TMZ.

I boken pryder navnene på alle kundene hennes i alt 28 sider. Boken i seg selv skal være en rød Gucci-planlegger.

Selgerne truer nå med å offentliggjøre ti navn hver dag i ti dager for å skape blest rundt auksjonen. I skrivende stund skal budene ligge på omkring 75.000 dollar - selgerne vil ikke gi fra seg boken for mindre enn 100.000 dollar - over 800.000 kroner.

Ifølge TMZ skal boken ha vært en snakkis tilbake i 1993 da Fleiss var på toppen, og trusselen hennes skal ha sendt sjokkbølger gjennom Hollywood. Mange av mennene på listen til Fleiss sies å ha vært gift.

Bygget mektig nettverk

Heidi Fleiss er datter av en respektert Los Angeles-doktor, og skal ha brukt familiekontaktene sine til å bygge et klientell bestående av profilerte navn innenfor skuespill-, musikkbransjen, sportsstjerner og toppledere.

Det var da hun var omkring 22 år gammel at hun begynte å administrere en prostitusjonring under bordellmammaen Madam Alex som hun møtte i 1987 gjennom filmregissørkjæresten sin Ivan Nagy.

Til TV- og radiovert Larry King sa hun:

- Det er de rikeste menneskene på jorden jeg har med å gjøre. De betaler tre millioner dollar for en hånd i blackjack, og har fem hender på gang.

Det har blitt laget dokumentar og film om Heidi Fleiss' virksomhet. I 1995 lagde Nick Broomfield dokumentaren om prostitusjonsringen hennes med navn «Heidi Fleiss: Hollywood Madam». En film produsert for TV med navnet «Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss», med Jamie Lynn Sigler i hovedrollen, ble kom i 2004.

Broren hennes Mike Fleiss er produsent av «The Bachelor»-konseptet for TV-kanalen ABC.