(SIDE2): Robert Stoltenberg har levd med karakterene fra Borettslaget i over seks år. I kveld får du et gjensyn med gamle og nye ansikter i Tertitten.

Nytt i årets sesong: Se bildekarusell under

Over 20 nye figurer
Robert Stoltenberg er spesielt glad for de nye rollefigurene som dukker opp. Ruth får en ny halvsøster, og Narvestad får et godt øye til en ny leietaker. I tillegg skal Robert spille en hel rekke med nye figurer – over 20 i tallet, skriver NRK i en pressemelding.

- Det er moro å gjøre noe annet enn de faste hele tiden. De nye karakterene står for komiske opptrinn og episoder som forhåpentligvis krydrer helheten, sier Stoltenberg.

Pappa Piirka
Etter seks år har vi fått et rimelig nært forhold til rollefigurer som Narvestad, Piirka, Ruth og Yngve, og det gir serieskaperne større muligheter.

- Det er mange fordeler med at karakterene har levd så lenge i folks bevissthet. De har satt seg. Når folk føler at de kjenner dem, får vi muligheten til å utvikle dem følelsesmessig, sier Stoltenberg.

Det er tydeligvis mye å glede seg til for gamle og nye seere. Blant annet viser det seg at Narvestad leter etter røttene sine denne gangen. Når det viser seg at han og Ruth ikke har samme far, og han i tillegg får se sin mor på avdøde Abrahamsens gamle filmer, vekkes drivkraften til å finne ut hvem han er.

I tillegg får du se at Piirka oppdager at han har fått barn, og Ruth har blitt samboer med Pelle. En fyr som truer Narvestads vante hverdag og aldeles ikke faller i smak.

- De får litt å stri med, smiler Robert Stoltenberg.

– De går gjennom en utvikling og blir satt på livets prøve slik vi alle blir, fortsetter han.

Borettslaget ser du på NRK1 lørdag klokken 19.55

Flere bilder: Se under