(SIDE2): Etter å ha holdt fast ved at den ekstremt glatte og rynkefrie huden er helt naturlig i alle år innrømmet Nicole Kidman endelig at hun har prøvd botox tidligere. Men nå sverger hun på at hun ikke får injisert stoffet i huden lenger, fordi hun ikke likte resultatet.

Den 43 år gamle skuespilleren har ikke en eneste rynke i sitt glatte ansikt, men hun hevder allikevel at dette kun er gode gener. I 2008 gikk en kosmetisk kirurg ut og sa at Oscar-vinneren var så full av botox at hun ga industrien et dårlig navn, skriver Daily mail på sine sider.

Hun er bare en av flere Hollywood-stjerner som sier hun er ferdig med botox.

Vi har hentet frem noen nylige bilder tatt av stjernene og det ser i hvert fall ikke ut som rynkene har kommet tilbake...

Dette bildet er tatt av Nicole Kidman på Golden Globe festen søndag 16.januar.

- Jeg har prøvd mye forskjellig, men bortsett fra trening og sunt kosthold så er det ikke mange ting som hjelper, sa Kidman til et tysk magasin i forrige uke.

- Jeg har også prøvd botox, men jeg likte ikke hvordan ansiktet mitt så ut etterpå. Nå bruker jeg det ikke lenger og kan bevege pannen igjen.

Det vi ikke vet er hva Kidman egentlig gjør for å opprettholde den helt glatte huden. Det er ikke mange på 43 år som ikke har en eneste rynke og får man egentlig helt glatt hud av sunt kosthold og trening, Nicole?

Den 41-år gamle stjernen ser ut som en ungpike. Men ifølge henne selv er det ikke botox som gjør underverkene.

- Jeg prøvde det en gang og det var ikke bra. Det får kvinner til å se eldre og hardere ut. Varmen i ansiktene deres forsvinner.

Dette bildet er fra begynnelsen av januar i år.

I mai 2010 sa Kylie Minogue (42) at hun var ferdig med botox.

- Jeg brukte botox, men jeg bruker det ikke nå. Jeg vil ikke bruke det igjen, jeg har linjer. Du kan se linjer i ansiktet mitt.

Bildet over er tatt i slutten av oktober i fjor og vi ser ikke så mange linjer.

Lillesøster Danni Minogue (39) hevder hun har sluttet med botox, hun også.

- Jeg har hørt alle kommentarene om meg: «Plastic», «All Botox».

- Jeg ser hva folk ser, men jeg har vært åpen om at jeg tar botox. Nå har jeg derimot sluttet.

Dette bildet er tatt 17.januar 2011.