Gå til sidens hovedinnhold

Poserer i truse med bind

Linn Skåber er en av damene som stiller lettkledt opp i boka «Bra damer»

(SIDE2): Linn Skåber poserer med baken mot kamera kun ikledt en gjennomsiktig truse med et bind, og forteller dette om det å ha mensen:

- Moren min har skrevet opp når jeg har mensen, for hun vil ikke ringe meg to dager før. Det gir meg på et vis en utrolig frihet. Jeg har en grunn til å trekke meg tilbake, hva kan menn skylde på? Men jeg må leve med noen syke humørsvingninger, skriver VG, lørdag.

I boken «Bra damer» kler norske kjendiser av seg for kvinnekampen. Blant de som kler av seg er programleder Hedda Kise, komiker Henriette Steenstrup, programleder og artist Haddy N'jie og skuespiller Agnes Kittelsen.

- Det verste jeg vet, er damer som lener seg tilbake og sier: «Jeg driter i likestilling, for endelig er det lov å gå med korte skjørt.» Det er vel ikke DET likestilling handler om? Retten til å være pen? sier Skåber til avisen.

En annen som også stiller opp i boka er NRK-profil Helle Vaagland. Hun la ut et bilde av seg selv i bare BH-en på twitter.

Les saken: NRK-profil i undertøyet

Hun har fått massiv støtte etter at hun la ut bilde, som var en protest mot Marianne Aulies glamourbilde dagen før. De møttes fredag uten å bli enig.

- Du har et feilaktig bilde av det å være deilig, sier Aulie til VG. Jeg ser ut som jeg gjør fordi faren min var lang og tynn. Hun synes Helle driter ut kvinner som har fått barn ved måten hun poserer på bildet, skriver VG.

Sjefredaktør i Woman Heidi Sinding-Larsen (38) er ikke imponert over Aulie.

- Det Marianne Aulie gjør synes jeg bare blir dumt, men det er jo ingen nyhet fra den kanten. Jeg synes ikke det vitner om spesielt stor styrke eller selvstendighet å fotografere seg selv halvnaken i den vanlige, sexy posituren, sier hun til Side2.

Les saken: - Det blir bare for dumt

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken