Gå til sidens hovedinnhold

Blir det bryllup i Frankrike?

«Brangelina» har satt i gang byggeprosjekt.

(SIDE2:) Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) har startet bryllupsforberedelsene.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Besøkte byggeprosjektet
Det er ingen tvil om at bryllupet til superparet «Brangelina» vil få mye oppmerksomhet. Allerede kort tid etter at forlovelsen ble kjent har mediene begynt å spekulere i når og hvor bryllupet skal stå, skriver Daily Mail.

Ifølge avisen skal paret ha satt i gang byggingen av et enormt lokale på en eiendom de eier i Sør-Frankrike og at det mest sannsynlig vil være her bryllupsseremonien skal holdes. Brad Pitt og Angelina Jolia kjøpte eiendommen for flere år siden, men de er ennå ikke ferdig med renoveringen av slottet som står der.

Eiendommen skal være verdt over 320 millioner og det finnes også et kapell på stedet. De nyforlovede skal nylig ha vært på besøk på byggeplassen og går alt etter planen skal byggeprosjektet være ferdig i september.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Følte press
Tidligere skal Brad Pitt ha sagt at han har følt et press fra barna om å fri til Angelina. De er foreldre til de adopterte barna Maddox (8), Zahara (5) og Pax (5), og de tre biologiske barna Shiloh Nouvel (6) og tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline (3). Men selv om forlovelsen nå er kjent er det derimot ingen av dem som har bekreftet når eller hvor bryllupet skal finne sted.

LES: Ja, ringen betyr ja

Kommentarer til denne saken