(SIDE2): De møttes under innspillingen av «Mr og Mrs Smith» for sju år siden, da han fremdeles var gift med Jennifer Aniston. Den historien har gått sin gang flere ganger, det samme har ryktene om at de er forlovet - men nå har Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36), som også er foreldre til seks barn, forlovet seg, skriver amerikanske medier.

- Ja, det er bekreftet. Det er et løfte for framtiden og deres barn er veldig glade. Det er ikke satt noen dato for bryllupet ennå, bekrefter Pitts manager Cynthia Pett-Dante til People.

Ryktene startet etter at paret ble avbildet på utstilling på Los Angeles County Museum onsdag, der Angelina bar en glitrende ring på sin venstre ringfinger.

Ringen er designet av Robert Procop.

- Jeg kan bekrefte at Robert Procop har designet forlovelsesringen til Angelina, sammen med Brad.

En dato for bryllupet er ikke satt, men Pett-Dante sier ringen og forlovelsen er et løfte for fremtiden.

De to er et av Hollywoods mektigste par, og har barna Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox og Vivienne. Det skal blant annet være de som har bedt foreldrene om å gifte seg.

- De har skjønt hva ekteskap er nå, de er gamle nok, og nå liker de tanken på det. Men vi er ganske sikre på at halvparten av dem bare mener det for festen, de har hørt det skal være gode kaker da, sa en spøkende Jolie i februar.

Pitt har vært gift den ene gangen tidligere, mens Jolie har ekteskap med Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton bak seg.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!