Gå til sidens hovedinnhold

- Tiden er inne

Angelina Jolies kamp mot kreftgenet har gjort Brad Pitt klar for ekteskap.

(SIDE2:) Det har lenge vært annonsert at Brad Pitt og Angelina Jolie ville gifte seg. Men ingen dato har vært satt. Nå sier kilder nær paret til The Daily Mail at det nok vil skje «før enn senere».

Alvoret kom
Årsaken er alvoret som kom inn i familien da Angelina Jolie fikk påvist at hun bar på samme kreftgen som moren Marcheline Bertrand. Moren døde av eggstokkreft i en alder av 56 år.

LES OGSÅ UNDER:


Jolie valgte selv å fortelle om hvorfor hun valgte å fjerne begge brystene og snart skal fjerne eggstokkene i en kronikk i The New York Times. Samtidig kunne Kreftforeningen fortelle Side2 at dette skjer med rundt 75 norske kvinner hvert år.

- Intimt og lite
- Tiden er inne. Det skjer snart. Jeg har en god følelse, sier Brad Pitt til Cinema Society. Kilder sier at årsaken til at det ikke skjedde før var Angelinas behandling, samt at Pitt har møtt store problemer med sin siste snart premiereklare film «World War Z».

- Vi kommer til å gjøre det svært enkelt. Bare familie, sa Pitt til publikum under visningen av hans film «Killing Them Softly» på Cinema Society.

Brad Pitt, som for tiden gir intervjuer i forbindelse med sin nye film, fortalte The Evening Standard at han synes forloveden er en helt.

- Jeg synes beslutningen hennes var heltemodig, akkurat som jeg finner alle andre kvinner som gjennomgår det samme, sier han.

Kommentarer til denne saken