Gå til sidens hovedinnhold

Her er Hangover-stjernens dame

At Bradley Cooper kategorisk benektet et forhold til Jennifer Aniston, er kanskje ikke så rart.

(SIDE2:) Bradley Cooper (34) har vært skuespiller i Hollywood lenge. Men tross sin mangeårige innsats i TV-serien «Alias» mot Jennifer Garner, er det ikke før nå at han er på vei til å bli en stor stjerne.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Ikke lenger snill gutt
Årsaken er Todd Phililips' komedie «The Hangover» som for tiden går på norske kinoer. Her spiller Cooper en noe smålei lærer og jentefut som får seg en kalddusj når bestekameraten og den vordende brudgom forsvinner under utdrikningslaget i Las Vegas. Han får også spilt en litt annen rolle enn «snill gutt».

Bradley Cooper har vært gift med skuespilleren Jennifer Esposito. Og i det siste har han måtte kjempe mot ryktene om at han skulle være forelsket i en annen Jennifer, nemlig Jennifer Aniston. Men saken er ifølge People at Cooper faktisk er sammen med Renée Zellweger.

På ferie i Spania
Ifølge Splash News er de to for tiden på ferie i Spania etter å ha forsøkt å reise ubemerket hver for seg ut fra New York.

Ifølge nyhetsstedet har imidlertid de to turtelduene ikke gjort stort for å gjemme forholdet når de var vel fremme i Spania.

Cooper ble koblet sammen med Jennifer Aniston etter at de spilte i filmen «Han er bare ikke interessert». Men det var altså en annen kvinne Cooper var mer interessert i.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken