Gå til sidens hovedinnhold

Brann-helt fant avdøde

Det var den tidligere Brann-spilleren Trevor Morley som gjorde den grusomme oppdagelsen av den døde kvinnen i Bergen i går.

Kvinnen lå helt urørlig i sengen på hospitset Trevor Morley eier i Nye Sandviksvei. Etter tolv timer uten bevegelser fra kvinnen, gikk Morley inn for å sjekke. Da fant han kvinnen død.

- Det var et stort sjokk. Jeg har aldri funnet et dødt menneske før, sier Morley til Bergensavisen.

Så ikke skader
Han forteller videre at han ikke kunne se noen ytre skader på kvinnen. Hun skal ikke ha bodd på hospitset, men ha vært på besøk hos 48-åringen, som nå er siktet for drap. Han beskrives av Morley som en lystig og snill person, som Morley har vanskelig for å forstå skal ha noe med saken å gjøre. 48-åringen nekter all befatning med kvinnens dødsfall, og sier han ikke kan huske noe av hva som skjedde i leiligheten hans.

Brudd i hodet
Da 48-åringen ble pågrepet av politiet torsdag ettermiddag, var han tydelig ruset og hadde bruddskader i hodet. Han ble innlagt på Haukeland universitetssykehus for behandling, ifølge BA.

Han blir fredag ettermiddag, sammen med 43-åringen som også er siktet i saken, framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Kvelden før skal det ha vært fest på rommet kvinnen ble funnet i. Hun skal ha vært deltaker på festen og ha kjent begge de to mennene som nå er siktet for drap. En obduksjon vil stadfeste hvor lenge kvinnen har ligget død på rommet.

- Så ikke våpen
Den tidligere Brann-helten så ingen våpen da han var inne på åstedet og politiet vil ikke bekrefte eller avkrefte om de har funnet et eventuelt drapsvåpen.

Trevor Morley spilte for Brann som ferievikar i flere sesonger på 90-tallet. Siden 2004 har han drevet hospitset i Sandviken. Han har også en kvalitetsavtale med kommunen, noe som blant annet innebærer at beboerne på hospitset skal ha daglig tilsyn.

Fengsling fredag
De to mennene som torsdag ble pågrepet og siktet for drapet, blir fredag fremstilt for varetektsfengsling. Det første fengslingsmøtet starter klokka 13.45, mens det andre starter en time senere, klokka 14.45. Det får ibergen.no opplyst ved Bergen tingrett.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken