(iBergen.no) Brann Stadion AS har fått tillatelse til å arrangere to konserter på Stadion i løpet av 2009. Kapasiteten vil bli 30.000 tilskuere. I jubileumssesongen i år ble det jobbet hardt for å få de store artister til Brann Stadion. Nå prøver de igjen.

Selv om både Depeche Mode, Coldplay og Eagles spiller på Koengen til sommeren prøver Brann nå å lokke enda flere storheter til byen.

- Den gjeldende reguleringsplanen gir oss ikke rett til å arrangere konserter, men vi har søkt dispensasjon og fått aksept for det. Nå er vi i dialog med aktører i bransjen i håp om å kunne finne den rette artisten for en eller to stadionkonserter, forklarer stadionsjef Terje Reistad overfor Brann.no.

Hvem vil du ha til Brann Stadion? Si din mening i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Bryan Adams spilte på Brann Stadion i 2004. Denne gang må nok Brann lokke med langt større navn for å matche artistlisten som Bergen Live har klart å komme opp med de siste årene.

- Vi må hente artister som har et stort publikum, og et publikum som ønsker de fasilitetene vi kan tilby, forklarer Terje Reistad uten å ville gå inn på navn, forteller han videre til nettstedet.

Reistad tror våren 2009 er riktig tid for å arrangere en eller to konserter, selv om Brann får helt ny gressmatte som er ferdig i mars.

Les flere nyheter på iBergen.no.