(iOslo): Huset i Teppaveien 5 på Grorud skal ha blitt fullstendig overtent i går kveld. Politihelikopter, og et stort antall politi- og brannmenn måtte rykke ut til huset som tok fyr.

Fare for spredning
Brannvesenet ankommet stedet, og da var huset fullstendig overtent. Det var tilsammen 23 brannmenn som bistod med slukkingen. En periode fryktet man at brannen skulle spre seg, men heldigvis for beboerne i området så fikk brannvesenet hindret dette.

Dramatisk syn
- Jeg bor i rekkehuset ved siden av. Husene har fire og fire leiligheter som henger sammen, og i den nederste delen er tre av fire boliger borte, forteller en nabo til NRK Østlandssendingen.

Fikk hjerteinfarkt
En kvinne er kjørt til Ullevål sykehus med hjerteinfarkt som følge av evakueringen. Flere naboene ble oppskaket over den dramatiske brannen og de fikk ambulansetilsyn.

29 evakuerte
På stedet fikk brannvesenet beskjed om at det ikke var personer inne i det brennende huset. 29 personer ble evakuert fra området i tillegg til at politi og brannvesen måtte evakuere en naboblokk og andre hus i nabolaget.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Les flere nyheter hos iOslo.no.