I juni 2014 er det endelig Brasils tur til å arrangere verdensmesterskapet i fotball. Det søramerikanske landet er viden kjent for sine sambarytmer, fotball og, ikke minst, deres kvinnelige innbyggeres formfulle kropper. Mange har kanskje hørt om den årlige rumpe-kåringen, Miss BumBum, der Brasil kårer landets flotteste bakdel. Hver av Brasil 27 delstater sender sin kandidat til konkurransen hvor en jury kårer en vinner som stikker av med over 100.000 kroner i premiepenger og sponsoravtaler millioner av kroner.

Som dere skjønner er romper stort i Brasil (tok du den?) og i det fotball-VM nærmer seg med stormskritt var det (selvfølgelig) naturlig å arrangere Miss Butt World Cup.

Konkurransen er en «spin off» av Miss BumBum og til start i Sao Paulo stilte ti kvinner opp med hver sin bakdel. Juryen la vekt på deltakernes rumpe, ansikt og personlighet. Kvinnen som til slutt kunne smykke seg med tittelen Miss Butt av verdensmesterskapet 2014 var 26 år gamle Rosangela Fraga. Fraga er en tidligere fabrikkarbeider og kom på andreplass i 2013s Miss BumBum-konkurranse.

Dommerne likte tydeligvis hva de så og inviterte 26-åringen til å delta da VM-rompen skulle kåres. Det angrer ikke Fraga på at hun sa ja til.

- I denne konkurransen var det utrolig mange vakre kandidater som alle ville vinne, så det var ikke lett. Men jeg dedikerte meg selv, kroppen og sjelen min til konkurransen og dette er resultatet. Jeg er overrasket og veldig glad. Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne vinne. Jeg var overbevist om at jeg ville bli nummer to, uttalte rompemodellen etter seieren.

Fraga vil nå dukke opp på forsiden av det brasilianske herremagasinet Sexy Magazine.

Nå som denne konkurransen er ute av verden, er det bare å rette alt fokus på verdensmesterskapet i fotball.

Bildeserie

Bildeserie