(SIDE2): Det kom som en storm over hele verden sent på 1990-tallet, da til og med Charlotte i «Sex og singelliv» fikk utført en ble brasiliansk voksing noe «alle» måtte forsøke.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke lovlig?
Brasiliansk voksing, som vil si total eller delvis voksing av kjønnshårene, ble allekvinners eie - og et must i de varme månedene. Men nå har et par kvinner i New Jersey vært så uheldige med voksingen at de måtte legges inn på sykehus etter prosedyren.

Vanlige bivirkninger kan være kløe, irritasjon, inngrodde hår og blødninger.

Ifølge Daily Mail skal New Jerseys Board of Cosmetology and Hairstyling vurdere å forby voksingen i delstaten utenfor New York. Rasende skjønnhetssalong-eiere er redde for tap av inntekter hvis det blir ulovlig å intimvokse, men New Jersey mener de aldri har legalisert voksingen heller, men de trakk forslaget om lovgivningen og fremmer forslag om grundig opplæring.

Er det farlig?
Hvorvidt brasiliansk voksing er farlig strides de lærde om. Fans elsker det og sier at de føler det er mer hygienisk og ikke minst at fungerer mye bedre mellom laknene.

Frustrerte Fruer-stjerne, Eva Longoria, har påstått at voksingen forvandlet sexlivet hennes.

- Alle kvinner burde prøve brasiliansk en gang i livet. Sexen de har etterpå vil føre til at de kommer til å vokse seg igjen, skal hun ha uttalt i et intervju med magasinet Cosmopolitan.

Les mer her:Evas underverk for sexlivet