(SIDE2): Den britiske kjendisen Brian Paddick og norske Petter Belsvik møttes på en bar på Ibiza i 2006.

I helgen giftet de seg i Norge, og de ble siden feiret av venner og bekjente i London, før de dro på bryllupsreise til Sør-Afrika.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjendisfest
Blant gjestene på festen var blant andre «Star Trek»-stjernen George Takei og Simon Webbe fra boybandet Blue. Paret er også nære venner av Elton John og hans partner David Furnish.

Brian Paddick var tidligere politisjef i Scotland Yard, og stilte til valget av borgermester i London tidligere i år. Han kom da på tredjeplass etter Boris Johnson og Ken Livingstone. 50-åringen har lenge tilhørt Liberaldemokratene.

I desember deltok Paddick i realityserien «I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here!».

Belsvik er sivilingeniør (altså ikke fotballspiller).

LES: Petters kjæreste kan bli borgermester i London

- Petter er lett å elske
I Daily Mail skrev den tidligere politimannen om bryllupet, med tittelen «My Big Gay Norwegian Wedding».

Der skriver han at Petter er «en fantastisk mann: intelligent og morsom men med en rolig væremåte som perfekt motvirker min flyktige natur. Han er veldig lett å elske».

Videre påpeker han at de to er blant de første som gifter seg under den nye ekteskapsloven, og forteller hvor vanskelig det var å få papirene i orden.

Åpenhjertlig takker han også sin ekskone Mary for støtten, og skriver at en viktig del av ekteskapet til Petter er for å demonstrere at forholdet er annerledes.

«Jeg forplikter meg til personen jeg vil tilbringe resten av livet med, noen som kan gi meg alt jeg trenger, for alltid.»

LES ESSAYET HER

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!