Gå til sidens hovedinnhold

Vant fettsuging av armene

«Bridalplasty»-deltakerne nærmer seg drømmekroppen.

(SIDE2:) Flere deltakere i det kontroversielle «Bridalplasty»-programmet har lagt seg under kniven, og får nå se resultatene av sine plastisk kirurgioperasjoner.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kan få 18 operasjoner
TV-showet vekker oppsikt på grunn av handlingen som innebærer at 12 forlovede kvinner konkurrerer om å oppnå det de selv mener er drømmekroppen. Ukentlig får de utfordringer i form av å skrive bryllupsløfter, og planlegge bryllupsreiser. Den som vinner en utfordring, får en plastisk operasjon. Den som vinner hele showet får bryllupet betalt, og dekket opptil 18 operasjoner.

Serien hadde premiere i november og får kraftig kritikk.

Bakgrunn: Konkurrerer om plastisk kirurgi

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Ville ha tynnere armer
I en nylig sendt episode kunne TV-seerne se to av deltakerne som er kommet et skritt nærmere sitt ønskede brudeutseende. Allyson Donovan (32) og Dominique Santoro (24) har kunnet velge to operasjoner på sin kirurgi-ønskeliste, og har fått se resultatet. I serien som sendes i USA på E! kunne man se Allyson få fjernet bandasjene etter at hun har valgt å fettsuge armene. Dominique har operert nesa.

Det er kirurg Terry Dubrow som utfører inngrepene. Han er ikke enig i kritikken programmet får.

- Jeg har hørt at det har fått en del kritikk. Men vi sender ikke ut noe budskap, vi viser bare hva som skjer i USA, har han uttalt ifølge CBSNews og fortsetter:

- Folk tar plastisk kirurgi før store begivenheter, som bryllup. Jeg mener, hvem vil vel ikke se som best ut når de gifter seg? Dette er veldig vanlig, og det har vært vanlig i over ti år.

En tredje deltaker, Jenessa Wainwright (27), har også lagt seg under kniven for å fikse på nesen. Hun vant dette inngrepet etter ukens utfordring som var å designe en brudebukett.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken