(SIDE2): Hundrevis av gutter og jenter ønsker å bli optikerkjeden, Specsavers, nye brillemodell. Men går du med en modelldrøm i magen, har du fortsatt mulighet til å melde deg på, men fristen går ut ved midnatt.

Meld deg på her!

Premiene
Alle gutter og jenter over 18 år kan delta, og i fjor var det Elisabeth Myhrvold som vant den norske konkurransen. Myhrvold endte på en respektabel tredjeplass i den internasjonale finalen som ble holdt på fasjonable Victoria and Albert- museet i London.

Les også:- Hun er mye penere i virkeligheten

Flere britiske kjendiser hadde funnet veien til fjorårets kåring. Blant annet var supermodellene Caprice og Erin O'Connor, komiker Vic Reeves (som ble kåret til årets kjendisbrillebruker) og modellkona Nancy Sorrell og popyndling Sophie Ellis-Bextor som snurret plater med ektemannen Richard Jones fra The Feeling, på etterfesten.

- Hvorfor ikke?
Av de mange påmeldte i årets konkurranse finner vi Alexandra Joner. Mange husker den vakre 20-åringen fra realityserier som «Dansefeber» og «Grease». Det vakre multitalentet er både danser, sangerinne og skuespiller, og hun gjorde seg spesielt bemerket som danser for Mira Craig.

Joner har også stått på scenen når rapartisten Pahrell Williams har vært på norsk jord, og har blant annet vært med i en musikkvideo til popsensasjonen Justin Bieber.

- Jeg meldte meg egentlig på for gøy. Jeg tenkte at jeg måtte jo finne på noe i sommer, så hvorfor ikke melde seg på, sa Joner til Side2 tidligere denne måneden, og innrømmet samtidig at hun ønsker å nå langt i konkurransen.

Les også:Blir hun vår brillemodell?

- Lyst til å bli modell
En annen som håper å nå langt i konkurransen er Amis Sasheen (23). Da Side2 snakket med han tidligere i år, kunne han avsløre at brukte briller som et accessoar og også han hadde en drøm om å nå langt.

- Jeg meldte meg på fordi jeg synes det er en sjanse for meg som har lyst å bli modell. Og ja jeg ser gjerne på meg selv om modell i fremtiden, sa han til Side2.

Les hele saken:- Briller er kult!

Du avgjør
Det er stemmer fra publikum, og en fagjury som vil avgjøre hvem som blir årets brillemodell.

I fagjuryen sitter den norske designeren Fam Irvoll, en representant fra modellbyrået Storm, trendekspert Kjersti Kolden, samt undertegnede.

Stem på din favoritt her eller meldt deg på her.

SE BILDER AV FLERE PÅMELDTE HER:

3512