(SIDE2): Bristol Palin (19) avslører giftermål med eksforloveden Levi Johnston (20).

- Vi har vært forlovet i to uker. Det føles riktig, selv om vi fortsatt ikke har fått velsignelse fra foreldrene våre, forteller Bristol til det amerikanske ukebladet Us Weekly.

Paret fikk sønnen Tripp i desember 2008, men gjorde det slutt bare et par uker etter den lille gutten kom til verden. Nå har de to funnet tilbake til hverandre.

Vet ingenting
Bristols mamma og tidligere visepresidentkandidat for republikanerne, Sarah Palin, visste ingenting om bryllupsplanene til datteren. Om Sarah kommer til å godkjenne datterens valg av ektemann, gjenstår å se.

Les også:Nå saksøker han Palin

Sarah har ikke hatt så høye tanker om Levi - som har uttalt seg til flere tabloider om Bristol og resten av Palin-familien. Pluss at han kastet klærne for bladet Playgirl - noe Sarah synes svært lite om. Om paret har fortalt moren om oppslaget i ukebladet før det når aviskioskene i USA onsdag, vites ikke.

Men Bristol legger ikke skjul på at hun gruer seg til mammas reaksjon.

- Det er litt skummelt å tenke på reaksjonen hennes. Jeg håper hun synes det er greit, sier Bristol om moren.

Les også:Får ingen hjelp av mamma

Tre måneder siden
Det nyforlovede paret skal ha forelsket seg på nytt - da de i de siste tre månedene jobbet med å få på plass en fordelingsplan for sønn.

- Jeg trodde det var helt over mellom oss. Så da jeg var hos henne, hadde jeg ingen håp. Jeg tror det skjedde da vi begynte å prate, og tok Tripp ut på tur, forteller Levi.

Etterpå sendte han tekstmelding til Bristol og skrev at han savnet henne og elsket henne. Han ville ha henne tilbake.

- Jeg fikk sjokk, sier Bristol om tekstmeldingen.

Levi og Bristol har hatt et svært offentlig forhold - og til tider har det blitt riktig så stygt mellom dem. Levi har uttalt at han aldri ville ha barn, og ble presset til ekteskap med Bristol av Sarah Palin.

Få nytt fra Side2: Klikk her!