(SIDE2): Britene beviste at de også kan være sexy på den røde løperen.

Under onsdagens Brit Awards, hedres musikkbransjens låter, videoer, artister og grupper som har utmerket seg det siste året.

Da er det klart at det blir kjendisspekket på den røde løperen.

Alle kjolene var varierte, men en fellesnevner var HOT!

Selv om kjolene var gulvlange og heldekkende hadde stjernene denne gangen sikret at det var en detalj som gav antrekket sex appeal. For eksempel Lily Allens heldekkende, gulvlange kjole kunne vært kjempekjedelig var det ikke for at at den var åletrang, med polohals og heldekkende paljetter.

Eller Pixie Lott med sin hvite DKNY kreasjon, som nesten er gjennomsiktig, men som får publikum til å se en gang ekstra. Hadde det ikke vært for de syltynne stroppene som gikk i kryss over ryggen så det nesten helt nakent ut over skulder og ryggpartiet.

Jessie J, syns jeg også på en kul måte klarte å overbevise i den hudfargede catsuiteni motsetning til på gårsdagens Elle Style Awards, da hun virkelig bomme.

Rosie Huntington-Whiteley ser alltid fantastisk ut, og onsdag kveld fikk hun virkelig vist frem sine supermodellbein som strekker seg helt til månen. Iført en minikjole i rødt og sort sebra mønster og med paljetter fra Yves Saint Laurent strålte modellen om kapp med kjolen.

Jeg vil ikke utpeke noen verst kledde, for ingen bommet totalt, men vinneren i mine øyne er Rita Ora i den gule Prada-kjolen. Wowza!