Gå til sidens hovedinnhold

Britney mister ikke barna

Spørsmålet om foreldreretten til Sean Preston (2) og Jayden James (1) ble avgjort tirsdag.

(SIDE2): I helgen og tidligere denne uken var det flere vitner som sto frem og fortalte at Britney Spears mest sannsynlig ville miste foreldreretten til barna midlertidig.

En domstol i Los Angeles har nå avgjort det hele, og Britney får beholde barna mot at hun viser at hun har kontroll over sitt eget liv.

I mandagens rettsmøte kom det frem fra Spears' livvakt at popstjernen har fortsatt med narkotika og at hun gikk naken rundt foran sine barn etter at hun kom tilbake fra rehab.

I tiden fremover må hun gå med på vilkårlige tester for narkotika- og alkoholmisbruk to ganger i uka. Deltar hun ikke på dette programmet kan hun miste barna. Hun ble i retten beskrevet som en «vanemisbruker» av narkotiske stoffer og alkohol.

Dermed kom Britney godt ut av rettssaken. Det er hennes eksmann Kevin Federline som har satt i gang det hele, og han ønsket å ha barna 70 prosent av tiden og ikke halvparten slik avtalen er nå.

Dette ønsket ble altså stoppet av dommer Scott Gordon, og fordelingen av barna er uendret mellom Britney Spears og Kevin Federline.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen