Gå til sidens hovedinnhold

Britney singel igjen?

Skandalestjernen skal ha dumpet paparazzikjæresten Adnan Ghalib etter at hans mørke planer ble avslørt.

(SIDE2): Ifølge People Magazine skal Ghalib ikke ha fått direkte beskjed, men hørt via rykter at Britney hadde dumpet ham. Hun skal i tillegg ha lagt frem ønske om at han fikk besøksforbud.

Skrev selv melding på nettet
Adnan Ghalib hevder selv at han ikke har fått med seg noe av oppstyret, og stiller seg uvitende til det hele.

Han har likevel tatt seg tid til å legge ut en personlig tilbakemelding på nettsidene til sin arbeidsgiver Finalpixx.com. Her kan man i tillegg til å kjøpe eksklusive bilder av Britney og Ghalib lese følgende beskjed fra sistnevnte:

- Alt jeg kan si er at jeg ikke har vært i kontakt med Britney siden fredag morgen. Årsaken til dette er at jeg har vært i en begravelse i Santa Barbara. Telefonen min har vært avslått i dette tidsrommet av respekt for min familie. Jeg er først nå klar over hva som blir sagt. Jeg håper å være tilbake i Los Angeles snart og å komme i kontakt med Miss Spears.

Inviterte ryktejegerne hjem
Opplysningene om bruddet mellom de to skal komme fra to andre paparazzifotografer som søndag skal ha blitt invitert inn hjemme hos Britney. De fikk tilbringe flere timer sammen med stjernen og hennes trofaste venn Sam Lutfi.

Her skal Lutfi ha fortalt at de ønsket besøksforbud for å få Ghalib ut av Britneys liv, og at dette snart skulle foreligge.

- Britney ba oss legge igjen kameraene i bilen, og skjenket oss champagne. Hun var veldig hyggelig.

People Magazine har sjekket med politimyndighetene i Los Angeles. De opplyser at de ikke har vært kontaktet i forbindelse med et besøksforbud.

Les også: Skriver på Britneys nekrolog
Verdens største nyhetsbyrå forbereder seg på at Britney Spears skal dø.

Les hele saken her