Gå til sidens hovedinnhold

- Britney skulle aldri opptrådt

- Hvis jeg var Britneys manager ville jeg aldri latt henne opptre på MTV Video Music Awards, sier Simon Cowell.

(SIDE2:) Cowell er blitt verdenskjent som brutalt ærlig og frittalende dommer i «American Idol» og «The X Factor». Da The Sun spurte ham om Britney Spears' opptreden lot han ikke sjansen gå fra seg.

Ville trukket henne
- Hvis Britney var mitt ansvar ville jeg kastet ett blikk på henne under prøvene, og nektet henne å opptre, sier Cowell til avisen.

- Uansett kostnadene ville det være verdt pengene å trekke henne fra artistlisten, for å redde en eventuell mulighet til å gjøre comeback senere, sier han.

Britney gjorde comeback under MTV Video Music Awards for noen dager siden. Kledt i bikini fremførte den hardt prøvede popstjernen en famlende og slapp versjon av sin nye singel, «Gimme More». Cowell mener hun ikke var klar for comeback, og at Britney nå kan ha spolert sitt eget comeback.

- Hadde ikke øvd
- Hun var på ingen måte klar for det showet. Sangen passet ikke, imaget var feil og hun hadde rett og slett ikke øvd. Hadde hun kommet på audition i «The X Factor» ville jeg ikke sendt henne videre til neste runde, sier Cowell.

- Problemet hennes nå er at hun kan ha tatt knekken på sin egen karriere. Det er vanskelig å komme tilbake etter en slik opptreden, sier engelskmannen til The Sun.

HER SER DU BRITNEYS MTV-OPPTREDEN:

189491

Også Donald Trump slakter den falne popprinsessens opptreden: - Så ut som en feit gris

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag