Gå til sidens hovedinnhold

Britney snakker ut om kjærligheten

Britney hun har funnet prinsen og ønsker seg fem barn. Superbaben snakker ut om sitt kommende ekteskap for første gang.

- I begynnelsen var det å gifte meg med Kevin det siste jeg tenkte på, men så sa jeg til meg selv; Vet du hva, dette er ditt eget liv og du bestemmer uansett hva folk måtte tro om deg. Jeg skal gifte meg med mannen jeg er forelsket i.

People Magazine bringer i neste nummer et eksklusivt intervju med Spears og hennes kommende ektemann.

Mange frosker...
Og selv om det altså var helt uaktuelt for Britney i begynnelsen å tenke på ekteskap med Federline, forandret seg seg fort. Britney Spears (22) og Kevin Federline (26) ble kjærester for bare noen måneder siden.

- Jeg har kysset mange frosker og endelig funnet min prins, sier Britney, mens Kevin Federline sier til People at han umiddelbart visste at Britney var kvinnen for ham. Han fridde på en flytur fra Dublin til New York.

Skylder ikke på Britney
Til tross for at Kevin Federline venter sitt andre barn med sin tidligere samboer, skuespilleren Shar Jackson om en måned, er Jackson selv helt fornøyd med at hennes tidligere kjæreste har funnet seg en annen. Og hun skylder ikke på Britney.

- Du kan ikke legge skylden på «den andre kvinnen», sier hun.

- Det er et liv etter Kevin, og jeg lever det! Etter at jeg har møtt Britney og ting har roet seg, kan vi bli en stor lykkelig familie, sier Shar Jackson til Access Hollywood.

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp