Gå til sidens hovedinnhold

Verdens mest ettersøkte

USA fikk sin første svarte president, men nettbrukerne var mest interessert i...Britney Spears.

(SIDE2:) Finanskrisen, store institusjoner overende, Mumbai-angrep og Barack Obama. En rekke store hendelser preget alle deler av 2008.

Yahoo! har likevel avslørt hva vi vanlige dødelige er mest interessert i - Britney Spears.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Alltid fascinerende
Popprinsessens fall og tilbakekomst var det som fascinerte nettsøkerne mest, skal vi tro internettgiganten.

På verdensbasis har vi søkt mer på Britney Spears enn noe annet enkelt emne, viser analysen som Yahoo! slapp tirsdag, ifølge USA Today.

Frem og tilbake
Spears ga da også oss nettbrukere å tygge og kikke på i 2008. Først begynte hun å legge ut mystiske meldinger på sin egen hjemmeside, deretter barberte hun hodet i full offentlighet etter å ha ruslet rundt med rosa parykk lenge. Så kom sammenbruddet, griningen foran fotografene, forholdet til paparazzien Adnan Ghalib.

Eksmannen Kevin Federline rykket inn i retten og fikk foreldreretten. Britney Spears ble fratatt myndigheten og satt under administrasjon av sin far, Jamie Spears.

SE OGSÅ: 20 måneder skiller disse bildene

I dag er ikke Britney lenger en jente, men en voksen kvinne på 27 år, som ifølge Simon Cowell har et entourage større enn en amerikansk president.

LES MER:- Ta på meg, jeg er virkelig!

Hun skal hele tiden ha to mennesker som passer på henne. I nye intervjuer sier Britney at hun føler seg gammel og at hun ikke synes livet er så morsomt. Hun uttrykker at hun gjerne vil leve et vanlig liv.

Det står i skarp kontrast til den virvelvinden av et pr-maskineri hun for tiden skyves gjennom for å promotere sin nye plate «Circus».

- For tidlig, skriver britisk presse. Fansen synes det var pinlig at Britney så tydelig mimet sin låt «Womanizer» på X-Factor, et show der alt handler om hvor god du er til å synge.

- Hadde hun bare kunnet mimet bra, som en skriver på programmets nettsider. Det andre var at hun svarte i hytt og pine på programlederens spørsmål.

Les vår anmeldelse:Vi anmelder tam Britney

Formet av rampelyset
Og hennes manager, Larry Rudolph, har åpent antydet at Britney som ble en av verdens mest ettertraktede artister da hun var tenåring, ikke vet hva et vanlig liv er. For en artist, hvis liv og identitet i stor grad er formet av det hun har utført foran tusenvis av mennesker, ble to barn tett i tett og dermed et liv utenfor rampelyset, noe som førte henne galt avsted, skal vi tro mannen.

- Hun hadde for mye fritid , sa Randolph nylig til Los Angeles Times.

- I en periode hadde hun for lite å gjøre. Jeg tror det gjorde at hun havnet i trøbbel, for Britney liker å jobbe. På mange måter er karrieren hennes det som definerer Britney, sa han.

Konstant populær
Og altså den enorme interessen som finnes rundt henne. På mange måter er det ikke en voldsom overraskelse at hun er mest ettersøkt. Interessen for hva frøken Spears finner på har gjort henne til konstant den mest ettersøkte personen i sju av åtte år.

Det andre søkekriteriet var World Wrestling Entertainment, som er meget populært både i Asia og USA.

Men på tredjeplass kommer personen mange hadde tippet som nummer én - nemlig Barack Obama.

Han har imidlertid bare et hårfint forsprang foran en annen «viktig» person i verden, nemlig Hannah Montana...eller Miley Cyrus.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken