Gå til sidens hovedinnhold

Her tar hun en Britney

En gang var det årets skandale, nå barberer Cameron Diaz hodet på film.

(SIDE2): Det er i forbindelse med sin nye film «My Sister's Keeper» Diaz lar håret falle.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I filmen gjør hennes rollefigur dette i solidaritet med sin kreftsyke datter. Filmen er basert på boken av Jodi Picault, og handler om hvordan det er å leve med kreft i familien.

I dette plottet møter vi familien Fitzgerald. Da Brian og Marge Fitzgeralds datter Kate var to år fikk hun diagnosen leukemi. Ingen forventet å overleve, men mot alle odds er Kate fremdeles i live når hun fyller seksten år. At dette er mulig skyldes Anna, Kates yngre søster som er en perfekt medisinsk donator.

Men tretten år gammel kommer Anna til en beslutning som vil vende opp ned på familiens liv; hun har bestemt seg for at hun ikke lenger vil stille opp som donator. I det minste vil hun ha retten til å velge selv. Hun saksøker sine foreldre for å få kontroll over sin egen kropp, samtidig er hun klar over hva dette kan føre til for søsteren.

Diaz har hatt størst suksess med romantiske komedier, og mange venter spent på hvordan hun vil løse utfordringene knyttet til denne rollen.

Britney gjorde det på ordentlig
Bildet over er altså knyttet opp mot handlingen i boken, men det gir assosiasjoner til da artisten Britney Spears vinteren 2007 barberte seg på hodet.

Det kom etter at hun i en lengre periode hadde levd et utagerende liv, og mange mente at hun var så psykisk nedbrutt at det var stor fare for at hun ville ta sitt eget liv. Siden den gang har hun tilsynelatende fått orden på både privatlivet og artistkarrieren.

Les mer om da hun barberte hodet her: Se Britney barbere skallen

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken