(BIIPMAG): Britney har endelig funnet sin yndlingsterapi etter stadig utprøving av ulike typer terapier, alt fra yoga til mystisisme.

Mentale problemer
Hele verden har vært vitne til popstjernens kamp mot dop og dårlig mental helse de siste årene.

Nå har Circus-sangerinnen finne roen og hun har blitt svært opptatt av et selvhjelpsprogram, kalt blomsterterapi, som innebærer å bruke planteessenser for å balansere fysiske og følelsesmessige forstyrrelser.

Har prøvd alle typer terapi
Britney har allerede prøvd ulike typer terapier uten å finne det perfekte for henne:

- Britney har prøvd alle typer terapier som finnes. Hun har studert yoga, gått til utallige rådgivere og til og med eksperimentert med mystisisme, men det har aldri vært mer enn forbigående døgnfluer, forteller en kilde ifølge Female First.

Les også:
Jamie Lynn følger storesøster
- Hun gråter ofte
Alkoholforbud på turnéen

Liker hagearbeid
Den 27 år gamle sangerinnen skal visstnok være svært interessert i å lære så mye hun kan om hagebruk og hvordan det påvirker sin velvære:

- Hver gang hun kommer tilbake til sitt hjem i California går hun rett ut i hagen og jobber. Hun er veldig stolt og kunnskapsrik om det hun har plantet og hva som vokser rundt huset hennes, fortsetter kilden.

Travel på turné
Det har vært store forventninger til Britneys turnécomeback, men hennes travle timeplan har ikke hindret henne i å lese bøker om de spirituelle aspektene ved hagearbeid.

Hun skal blant annet ha blitt observert mens hun leste Jack Canfields bok «Chicken Soup For The Gardener's Soul» bak scenen.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.