(SIDE2): Britney Spears (33) ser ut til å ha kommet over kjærestebruddet.

- Aloha!

I juni i år ble det kjent at superstjernen var blitt singel igjen etter at hun og Charlie Ebersol hadde gått fra hverandre.

Paret hadde vært sammen siden oktober 2014 og etter bruddet slettet Britney alle bilder av eksen på sin Instagram-konto.

I stedet er det to andre gutter som preger Instagram-kontoen til 33-åringen, nemlig Britneys to sønner Sean Preston og Jayden Jame.

Tobarnsmoren er for tiden på ferie på Hawaii og nylig la artisten ut et bilde av seg selv og sine to barn mens de er klare for et bad.

Trener og danser seg i form

«Baby One More Time»-stjernen ser ut til å være i sin beste form noensinne, skriver Daily Mail om bikinikledde Britney.

Ifølge den britiske avisen har sangfuglen tidligere fortalt at hun trener både kardio og styrke for å holde på figuren.

- Jeg starter med 20 minutter hard kardiotrening, som regel løping, før jeg trener med frivekter og kroppsvektøvelser som push-ups, knebøy og sit-ups, før jeg tøyer ut.

I tillegg har blondinen gjort stormende suksess med sitt show i Las Vegas. Siden 2013 har stjernen nemlig stått på scenen tre kvelder i uken og det er liten tvil om at en slik jobb som innebærer mye dansetrening også er med på å forme kroppen.

- Opptredene i Vegas vil ikke være lette. Det er en gigantisk fest fra start til slutt. For å klare dette må jeg være i toppform og prestere hundre prosent hele veien, sa sangstjernen i et intervju med Shape Magazine i 2013 før hun begynte å stå på scenen i casino-byen.

Ifølge magasinet hadde Britney fulgt et strengt treningsopplegg med blant annet daglige yogaøvelser og lange økter med kondisjonstrening for å bli klar til Vegas-showene.

LES MER: Dette har hun jobbet hardt for