(SIDE2): Bilulykken skjedde i 1975 da en bare 20 år gammel Lynne var på veien i hjembyen Kentwood. Lynne var på vei til sykehuset med broren sin som var skadet. Hun kjørte rundt en sving og så aldri den 12 år gamle gutten som syklet i veikanten, skriver Aftonbladet.

Døde av skadene
Den lille gutten som ble truffet av bilen het Anthony Winters. Han skal ha dødd umiddelbart av skadene han ble påført. Britneys mamma har i alle år siden slitt med stor skyldfølelse og en kilde forteller til bladet National Enquirer at Lynne aldri har kommet over ulykken.

Ny bok
Lynne (53) kommer med biografien «Trough the storm: A real story of fame and family in a tabloid world» denne høsten, men det ennå ikke kjent om ulykken omtales i boken. Det som er helt sikkert er at Britneys to siste dramatiske år kommer til å nevnes.

Får kritikk
Kritikere mener moren til en av verdens aller mest omtalte kjendiser og en av de mestselgende popartistene gjennom tidene bare er ute etter å tjene penger på datterens liv.

I Britneys nye låt «ATM» synger hun: «Hei, mamma, jeg vet at det bare er pengene mine du er ute etter». Så det spørs vel om den 26 år gamle stjernen er spesielt fornøyd med å få livet sitt klistret mellom to permer av sin egen mor.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!