(SIDE2): Britneys mamma Lynne gir nå ut selvbiografien «Trough the Storm», der hun blant annet beskriver datterens turbulente liv.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sov med Justin
Ifølge The Sun ble avsløringene lekket ut onsdag, en snau uke før boka blir lagt ut for salg.
Les: Britneys mamma forteller alt

Hun forteller blant annet at Britney begynte å drikke etter at hun ble med i Disneys «Mickey Mouse Club», og at hun som 14-åring hadde sex med en fire år eldre fotballspiller. Det står også at hun lot datteren sove med kjæresten Justin Timberlake, som hun var sammen med i tenårene.

Britney skal dessuten ha prøvd dop allerede som 15-åring da hun dro til Los Angeles for å spille inn «Baby One More Time». Året etter ble hun tatt med kokain og cannabis på et privatfly.

Rift med datteren
Mamma Lynne forteller også at hun angrer på at hun overlot datterens karriere til griske produsenter, som promoterte henne som sexobjekt. Hun mener problemene i barndommen har ført til datterens nåværende psykiske helse.

Britney har blitt lagt inn på psykiatrisk avdeling to ganger i år.

Boka ryktes å skape økt spenning mellom mor og datter, som knapt har pratet sammen etter at Britney skilte seg fra Kevin Federline i 2006. Mens eksmannen har foreldreretten til deres to felles sønner, er det faren som har kontrollen over datterens formue og eiendommer.

Får kritikk
Både familiemedlemmer og tabloider har den siste tiden kritisert Lynne for å ikke passe godt nok på barna sine. Lillesøster Jamie-Lynn ble som kjent mor som 17-åring for et par måneder siden.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!