Gå til sidens hovedinnhold

Britneys andre comeback

Det er nå klart at den tidligere ustabile stjernen er klar for rampelyset igjen.

(BiipMag): Britney Spears åpner MTVs årlige Video Music Awards

Vi husker alle hvor fatal hennes forrige opptreden for musikkanalen i 2007 var, og vi vil nok ikke glemme den med det første. Under fjorårets VMA var Spears fryktelig syk, men det hindret dessverre ikke artisten i å opptre, og som vi alle husker ble det en opptreden uten gnist. Popstjernen var neddopet, ute av både form og fokus.

HTML EMBED

- Jeg gleder meg
Men nå er altså stjernen tilbake i form og det ryktes om at hennes opptreden denne gangen kommer til å være uventet. I følge Mtv.no er det fremdeles hemmeligholdt hva popstjernen skal gjøre, men det er avklart at Britney skal åpne hele showet.

Britney sier selv:

- Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal være en del av denne begivenheten igjen. MTV har i lang tid spilt en viktig rolle i min karriere, så det er selvsagt at jeg er der for å sparke i gang deres 25. VMA. Jeg gleder meg til å åpne showet, si hei til fansen og til å være nominert.

Britney er selv nominert i følgende kategorier: Best Female Video, Best Pop Video og Video of The Year med «Piece of me». Spennende blir det å se hvordan Britney denne gangen kommer til å takle rampelyset og forventningene, og om hun kommer til å bli husket for en spektakulær oppvisning denne gangen. Dette vil sendes live på Mtv natt til mandag norsk tid.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken