(SIDE2): Britney Spears og Paris Hilton bør ikke forvente seg flotte gaver fra julenissen i år. I hvert fall ikke hvis vi skal tro amerikanske barn.

Julenissen kommer til dem
En undersøkelse blant 1107 barn viser hvilke kjendiser barna tror har havnet på nissens fy-liste og hvem som er på snille-listen.

Barn mellom to og tolv år, tror at «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus er øverst på nissens snille-liste. De mellom 13 og 17, mener at Angelina Jolie topper listen til julenissen.

Ingen glade jul
Verre er det altså for Britney Spears og Paris Hilton. Spears havner øverst på nissens fy-liste, mens Hilton ligger rett bak henne på andreplass. Både små og store barn var enige i dette.

Selv Grinchen fra «How The Grinch Stole Christmas» og Darth Vader fra «Star Wars» havnet under de unge blondinene. Også Lindsay Lohan og Beyoncé kom på fy-listen.

Hør på foreldrene dine
Barna har oppskriften på hva du skal gjøre for å få fine gaver av nissen. Du må vaske og gjøre husarbeid, dele med andre og være ærlig. Hvis du ikke hører på foreldrene dine og er slem, ertete og snobbete, havner du rett på fy-listen.

Det er E-Poll Market Research som har utført undersøkelsen, skriver Reuters.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!