(BiipMag): Britney Spears’ rapper-eksmann Kevin Federline (30) mener hotellarvingen har dårlig innflytelse på livet til popstjernen, som nettopp gjorde comeback på MTV Video Music Awards.

Bestemt
Ifølge Daily Star var advarselen høflig, men bestemt, når Kevin fortalte Paris at han ikke vil se Britney returnere til sin tidligere så trøblete livsstil. Festingen gikk som kjent utover deres felles barn Sean Preston og Jayden James, og endte med at Britney mistet foreldreretten. «Paris var bare vennlig, og spurte hvordan det gikk med Britney og barna», forteller en kilde, «men hun vil vel neppe spørre igjen»

Vennskapet over?
Paris og Britney var yndede paparazziobjekter i 2006 og 2007, da de ble sett sammen på byen flere ganger. Sammen med Lindsay Lohan var de en del av Los Angeles ’ partyelite, og ble alle tatt bilder av uten undertøy... Nå kan det imidlertid se ut til at Britney klarer seg best på egenhånd, og da gjenstår det bare å se hvorvidt party-Paris klarer å holde seg unna sin tidligere venninne.

LES OGSÅ: Vil synge duett med Britney

Lastebil-bursdag
Britney ser på sin side ut til å være tilbake i god, gammel form, og avholdt nylig bursdagsfest med bil-tema for de to barna sine, som har fødselsdag med to dagers mellomrom. Blant gjestene var Britneys foreldre, søsteren Jamie Lynn (med sin nyfødte baby Maddie), Jenny McCarthy med sønnen Evan, og Gwen Stefanis eldste sønn, Kingston. Guttene storkoste seg med å kjøre mini-motoriserte biler, og spiste bursdagskake formet som en stor, gul lastebil.

Det siste fra BiipMag: Gå til forsiden her