Gå til sidens hovedinnhold

Derfor barberte Britney seg

Ny bok avslører den mye omtalte skandalebarberingen.

(SIDE2): I 2007 barberte Britney Spears av seg alt håret sitt. Frisørbesøket som sjokkerte en hel verden skjedde like etter bruddet med eksmannen Kevin Federline.

Men hvorfor gjorde hun det?

Forfatter Steve Dennis som står bak boken «Britney: Inside The Dream», hevder han vet det egentlige svaret. Han mener kjærlighetssorg, krangling og folks generelle oppfatning av popstjernen fikk det til å renne over.

- Barberingen hadde med den offentlige personligheten som hadde definert henne fram til da å gjøre, sier forfatteren til The Sun.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Fikk nok
Dennis skriver også at få personer visste at hun kranglet en del med moren, Lynne, på den tiden. Hun minnet henne blant annet til stadighet på hennes ansvar som mor.

- Barberingsepisoden var toppunktet for et gradvis stigende opprør, som toppet seg med skilsmisse og kampen om foreldreretten. Det hele kan trekkes tilbake til 2004, da Britney bestemte seg for at hun ikke lenger ønsket å føye seg, bli kontrollert eller ta imot instruksjoner.

Dennis mener at den perfekte måten Britney kunne bli kvitt artistidentiteten på var å fjerne håret hun var berømt for – det vil si å sabotere hele forestillingen til folk og gjøre henne fri.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken