Gå til sidens hovedinnhold

- Britney overvåkes døgnet rundt

En kilde sier Britney Spears er innlagt som pasient med «spesielle behov».

(SIDE2): Ifølge amerikanske US Magazine skal Britney Spears ha enten tatt overdose eller forsøkt å ta sitt eget liv natt til torsdag, etter at hun tidligere på dagen måtte gi sin forklaring i saken som handler om foreldreretten til sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), som hun har sammen med den tidligere ektemann Kevin Federline.

Politi og ambulanser ble tilkalt til popstjernens hus, og både Britney og sønnen James Jayden ble innlagt på sykehus.

Les mer her:Britneys sønn innlagt

Det er en kilde som jobber på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles som forteller magasinet at Britney er innlagt og fått merkelappen «special needs», som betyr at «de enten har forsøkt å ta overdose eller ta sitt eget liv».

På bildet over ser vi tydelig at Britney var fastspent da hun ble fraktet til sykehuset i ambulansen.

Ifølge kilden betyr det at de ansatte sitter ved pasientens side hele tiden og overvåker dem konstant. De ser etter at de ikke skader seg selv, og passer også på at besøkende ikke gir dem noe de kan skade seg med.

Se video her:

(artikkelen fortsetter under)

204447

HTML EMBED

Nettstedet TMZ melder at Britney holdes på kode «5150», som betyr at det finnes bevis for at hun er en fare for seg selv og andre. Andre betyr sannsynligvis barna.

Ifølge magasinet ble det bestemt at Britney skulle gi barna Sean Preston og Jayden James til sin eksmann Kevin Federline klokken 19 torsdag kveld. Federline har midlertidig foreldrerett og Spears begrenset besøksrett. Hun får ikke se sine sønner når hun vil, fordi hun har trosset rettsordre.

Federlines bodyguard skal ha kommet for å hente dem, mens Britney skal ha nektet ham å ta barna. Til slutt ble politiet tilkalt.

Politiet tror popstjernen var ruset da hun nektet å overlevere Sean Preston og Jayden James.

Les mer:Her fraktes Britney til sykehus

204414

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene