(BiipMag): Den skandaleforfulgte sangeren plukket med seg tre statuetter fra MTV-showet forrige helg, og fremsto som frisk og avslappet – i sterk kontrast til for bare et år siden, hvor Britneys skandaløse framføring på samme show førte til kritikk og beskyldninger om at hun var utrent og ukonsentrert.

Les også: Se Britneys revansje

Foran Take That og Kylie
Ved å toppe comeback-listen, slår hun blant annet artister som boybandet Take That (2.plass) som ble oppløst i 1996, men kom tilbake 10 år etter med utsolgt turné og album med toppliste-plassering – og Kylie Minogue (3.plass) som kom tilbake til scenen og rampelyset etter å ha overvunnet brystkreft i 2006.

- En suksesshistorie
John Sowell fra Onepoll, som har gjennomført kåringen i Storbritannia, sier til BANG Showbiz: «Britene elsker suksesshistorier, og det er bare åtte måneder siden det så ut til at alt var over for Britney. I februar hørte vi om at hun ble lagt inn på psykiatrisk avdeling, og nå greier hun å levere en kontrollert, overbevisende og glitrende opptreden på MTV-utdelingen. Vi håper alle at et listetoppende album vil bevise at Britney er tilbake.»

Iløpet av de siste to årene, har 26-årige Britney gått gjennom flere offentlige sammenbrudd, en tøff skilsmisse fra Kevin Federline, mistet foreldreretten til sine to sønner Sean Preston (snart 3) og Jayden James (snart 2), mens den en gang så suksessfulle karrieren så ut til å strande. I de siste månedene, derimot, har Britney virkelig jobbet hardt for å snu om på livet sitt, med mål om å få besøksrett til barna sine, og komme tilbake i toppform.

De 20 beste comebackene:
1. Britney Spears
2. Take That
3. Kylie Minogue
4. John Travolta
5. Robert Downey Jr.
6. Robbie Williams
7. Frank Sinatra
8. Bon Jovi
9. Kate Moss
10. Spice Girls
11. Hugh Grant
12.
Patsy Palmer
13. Jamie Lee Curtis
14. Jade Goody
15. Paul McCartney
16. New Kids On The Block
17. Jamie Theakston
18. Woody Allen
19. Angus Deayton
20. Michael Barrymore

Det siste fra BiipMag: Trykk her!