(BIIPMAG): Britney spiller servitør med svart parykk og rød leppestift i ny musikkvideo. Hun avslører også at hun planlegger en verdensturné neste år.

Verdensturné
Popdronningen avslører at hun planlegger en turné i 2009:

- Åja, helt klart neste år. Sannsynligvis verden rundt, forteller hun til den New York-baserte radiostasjonen Z100 mandag denne uken. I fjor gjorde Britney kun en liten klubbturné under navnet M+M.

Les også:
Vil synge duett med Britney
- Vilt å samarbeide med Britney
Se Britney som actionheltinne

- En jentesang
Hun fortalte også at hun har jobbet ferdig med sitt kommende album «Circus», som hun har jobbet med i seks måneder. Albumet skal utgis på popdronningens egen 27 årsdag 2.desember. Den nye singelen «Womanizer» vil være en av sangene på albumet:

- Womanizer sier i hovedsak «Vi vet hva dere holder på med». Den handler om gutter som er utro mot jenter. Det er en jentesang og det er derfor jeg liker den. Så forhåpentligvis vil fansen se det på den måten også!, sier hun til radiostasjonen.

Hør Britneys nye sang «Womanizer» på Brinteys hjemmeside.

Erotisk koreografi
Forrige uke dro Britney rundt i Los Angeles og laget musikkvideo til «Womanizer». Videoen ble regissert av Joseph Khan som tidligere har hjulpet henne med videoene til «Stronger» og «Toxic». Videoen skal visstnok ha en «erotisk» koreografi og Britney har en vampete look. Hun spiller servitør med svart parykk og rød leppestift, ifølge MTV.

- Har gjort bedre videoer
Etter tidenes «popcomeback» under Video Music Awards forteller Britney at hun var overrasket da hun vant tre priser fordi hun føler at hun har laget bedre videoer:

- Det er en kul video, men jeg synes at jeg har gjort videoer som er mye bedre, så jeg var veldig sjokkert over å få prisen.

Britney sier også at det var veldig inspirerende å vinne. Nå jobber hun med nye videoer og da kan hun virkelig gjøre noe vilt og bare se hva som skjer.

Se intevjuet med Britney på radiostasjonen Z100 her:

HTML EMBED

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.