Gå til sidens hovedinnhold

Britney tilbake i storform

Sexy som (aldri) før i sin nyeste video.

HTML EMBED

(SIDE2): Britney Spears gjorde comeback med Femme Fatale for et par år siden, og siden da har hun ligget i hardtrening for å hente tilbake noe av stjernestatusen som forsvant da hun fra 2008 gikk på en personlig smell, og blant annet mistet omsorgen for sønnene, var innblandet i flere paparazziskandaler og hadde offentlige sammenbrudd med påfølgende innleggelse.

Hun har nå igjen delt omsorg for sine to gutter, og også profesjonelt smiler livet til blondinen igjen. Hun er straks klar med nytt album, og singelen Work Bitch har allerede tatt hitlistene med storm. Og videoen viser 32-åringen i storform.

LES OGSÅ:
Dette har hun jobbet hardt for
- Ser ut som hun er tjue år
- Innlagt etter overdose amfetamin

Låta er produsert av Britneys yndling Will.I.Am, og videoen er regissert av Ben Mor.

- Overveldet av all kjærligehten, herregud! Stort kyss til dere alle og Mr Nen Mor!!! Xxoo, tvitrer Britmney selv, etter at videoen er sluppet.

Spears har de siste månedene ligget i hardtrening, og ikke bare for å ta seg bra ut i videoen. Hun har skrevet under på kontrakt med Planet Hollywood Resort & Casino, og skal gjøre 96 konserter de neste to årene. For det får hun 90 millioner kroner, og allerede er 70.000 billetter til de 16 første konsertene solgt.

I tillegg er Britney med på sporet SMS på en annen av popens dronninger, Miley Cyrus, kommende album, Bangerz. Work Bitch er for øvrig høyt oppe på listene i USA, og kjemper blant annet med Mileys Wrecking Ball om å være den mest populære om dagen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken