Gå til sidens hovedinnhold

«Twilight» ble prisvinneren

Håvet inn ni priser under årets «Teen Choice Awards». Se bilder!

(BIIPMAG): Søndag kveld gikk årets «Teen Choice Awards» av stabelen på Gibson Amphitheatre i Hollywood.

Det var en stjernespekket aften når den 11. «Teen Choice»-prisutdelingen ble arrangert og unge stjerner som Jonas Brothers, Miley Cyrus og Britney Spears var selvfølgelig tilstede.

Vant ni priser
Det var ingen tvil om hvem som ble årets prisvinner: «Twilight»-filmene har blitt superpopulære på rekordtid. Derfor kunne skuespillerne og filmteamet håve inn ni ulike «Teen Choice»-priser!

Både skuespiller Kristen Stewart og Robert Pattinson, samt Ashley Greene og Taylor Lautner, vant priser for sine prestasjoner. Det har den siste tiden vært spekulert i om Robert Pattinson og Kristen Stewart har en romanse på gang og under årets prisutdeling vant de prisen for «årets kyss».

«Gossip Girl»-suksess
«Gossip Girl»-stjernene håvet også inn flere priser: Chace Crawford vant prisen for beste mannlig TV-skuespiller i dramakategorien, mens Leighton Meester vant beste kvinnelige skuespiller. I tillegg vant «Gossip Girl»-serien prisen som beste dramaserie.

Fortsatt hot
Det gikk ikke så verst for «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus heller: Hun plukket opp seks ulike priser i løpet av kvelden, blant annet for beste kvinnelige komedieskuespiller og for TV-showet «Hannah Montana».

«Camp Rock»-stjernene Joe, Nick og Kevin Jonas opptrådte på scenen med låten «Much Better» og vant tilsammen fem surfebrett-priser. Ellers stakk «Transformers»-babe Megan Fox av med prisen for «årets hottie», mens Zac Efron vant tre priser for sin rolle i filmen «17 Again» og «High School Musical 3: Senior Year».

Se hele vinnerlisten her!

2241

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Kommentarer til denne saken