Gå til sidens hovedinnhold

Britneys dristige cover

Britney Spears kledte gjerne av seg for Allure Magazines cover, men var ikke så interessert i å snakke.

(SIDE2): I septemberutgaven av magasinet Allure poserer en utfordrende Britney kun iført en oppkneppet dongeribukse og brun parykk, mens hun dekker sine bare bryster med hendene. Det skal også være to lignende bilder av Britney inni magasinet.

Strippet gjerne
Bildene, som er tatt i april, vekker nå oppsikt verden over. Rapporter i amerikansk media forteller at Britney skal ha vært vanskelig under fotojobben, men redaktøren av bladet, Linda Wells, forteller det snarere var motsatt.

- Britney dukket opp for coverbildene på tiden, og var klar for å jobbe, skriver Wells i et brev.

- Hun var absolutt ikke sjenert. Hun tok av seg parykken, kledte av en eller annen grunn av seg alt tøyet på overkroppen, før hun satt seg i stolen, klar for sminke og hår, forteller Wells.

- Hun var hjelpsom og samarbeidsvillig under hele fotoseansen, og forlot studioet på ettermiddagen, tett forfulgt av paparazzi.

Ville ikke snakke
Når det gjaldt intervjuet bladet hadde avtalt, var saken derimot en helt annen.

- Hun avlyste fire avtalte møter med journalisten Judith Newman, sier Wells.

En av årsakene til avlysningen skal ha vært at hun måtte i studio for å jobbe med sin nye plate, men paparazzi skal kort tid etterpå ha funnet henne på en hudpleiesalong, hvor hun fikk neglene stelt.

For å fylle bladet og de sidene der intervjuet med popstjernen skulle ha vært, endte journalisten i stedet opp med å skrive en slags stil om hvor vanskelig det var å få intervjuet Britney Spears...

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet