Gå til sidens hovedinnhold

Britneys ville weekend

Snakket med britisk aksent og sjekket inn i full offentlighet på hotell med en fotograf. Nå mener eksperter at Britney Spears må få hjelp.

(SIDE2:) Britney Spears har igjen sørget for å få medias oppmerksomhet i USA i det som beskrives som en rekke bisarre opptrinn.

Midnattshandel
Britney skal ha drevet med manisk shopping, snakket med en falsk britisk aksent og kjørt bil med bagasjerommet åpent.

Britneys nye shoppetur begynte rett etter midnatt lørdag da hun med assistenten Carla svingte ut fra sitt hjem med frontlysene slukket og bagasjerommet åpent. Deretter parkerte hun på handikapplassen foran en nattåpent butikk.

- Jeg skal kjøpe saker til babyene mine, sa Britney til fotografene. Hun kom ut blant annet med en gyngehest.

Vil ha oppmerksomhet?
- Det virker som om Britney ønsker oppmerksomhet etter at søsteren Jamie Lynn annonserte at hun var gravid, skriver People Magazine. Mest oppsikt vakte det at Britney etter shopperunden med fotografene på slep sjekket inn på hotell med en av dem.

Marty Brenner, en ledende terapeut på blant annet avhengighet i Beverly Hills, sier til Splahs News Agency at Britney viser antydninger til å være svært ustabil. Han mener at oppførselen i helgen kommer av at søsteren Jamie Lynn har fått all oppmerksomhet i det siste.

- Britney virker mer og mer avstengt fra sitt eget liv. Hun trenger behandling, sier psykologen.

Fotografen som var med Britney hele natten sier imidlertid til US Weekly at de to bare spiste «lunsj».

- Vi er bare venner. Britney syntes bare det ble litt mye nå og trengte en å prate med, sier fotografen som bare går under navnet Adnan. De to har kjent hverandre siden september da han hjalp henne ut av en pinlig situasjon.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka