(SIDE2): Han er sønn av ett av Englands mest omtalte ektepar, og nå har Brooklyn (16) gjort som mor og far – vært på coveret av magasinet Vogue, mer nøyaktig Miss Vogue.

Med lett sløret blikk og en mørk skjønnhet rundt halsen, stirrer han inn i kamera. Hans foreldre Victoria (41) og David (40) har elv vært å se på Vogue-cover flere ganger i løpet av en 10 års-periode, både alene og sammen.

Familien er til daglig bosatt i London. Brooklyn besto nylig sin såkalte GCSE-test på skolen, og han sier til magasinet at han ønsker å studere kunst og fotografi i USA, når han er ferdig med videregående.

- Jeg elsker fotball, men jeg er også veldig glad i foto og film. Jeg holder mulighetene mine åpne.

Mamma Victoria har siden pop-tiden med Spice Girls etablert seg som en av moteverdenens store navn, men Brooklyn hører også på fotballspiller David når det kommer til klær.

- Mamma vet mye om mote, så klart, men jeg hører på pappa også ettersom han har en fantastisk stil og vi byttelåner klær, forteller han ifølge Dailymail til magasinet, og legger til at skuespillerne James Dean og Steve McQueen er mote-forbilder.

LES også: 10 ganger familien Beckham fikk oss til å smelte

Brooklyn er eldstemann av fire søsken, og også hans yngre bror Romeo (13) er kjent for sin moteinteresse. Han har blant annet gått visning for Burberry.

LES mer: Så mye tjente Romeo Beckham på Burberry-kampanjen
OG her: Victoria Beckham donerte bort datterens designer-klær

Intervjuet med Brooklyn er å finne i oktober-utgaven av Miss Vogue.