Gå til sidens hovedinnhold

Se Brooklyns forvandling

Se bikinimodellen Brooklyn Deckers bilder fra ungdomstiden.

Brooklyn Decker (23) er en av de hotteste modellene for tiden. Hun er en av Victoria's Secrets stjernemodeller og dukker opp på forsidene av magasiner som Sports Illustrated Swimsuit Edition 2010 og Esquire Magazine.

Men den blonde skjønnheten var en gang en ung brunette som bare kunne drømme om stjernestatusen hun nyter i dag.

På amerikansk TV innrømmer Brooklyn at hun var litt gæern som tenåring, og viser frem et knippe bilder fra ungdomstiden sin.

Den kjente undertøysmodellen forteller blant annet at hun mistet besinnelsen på grunn av en lærer som motsa henne.

- Jeg vet ikke hva som gikk av meg, jeg var gal på videregående. Jeg drakk for mye Red Bull, sier hun ifølge bildebyrået Splash News.

HTML EMBED

I dag kan vi se Brooklyns bikinibilder i Sports illustrated Swimsuit Edition 2011, selv om hun måtte oppgi forsideplasseringen til sin russiske modellkollega Irina Shayk, og ikke minst i kinoakutelle «Just Go With» hvor hun spiller mot Jennifer Aniston og Adam Sandler.

Brooklyn er ikke helt ukjent med rollen foran film- og TV-kameraene. Allerede som 17-åring var hun programleder for MTV.

Brooklyn ble oppdaget av en talentspeider allerede før hun var ferdig på videregående skole i North Carolina. Hun flyttet senere til New York for å følge modelldrømmen.

I dag er 23-åringen dessuten gift med tennisproffen Andy Roddick.

Kommentarer til denne saken