Gå til sidens hovedinnhold

- Brosnan blir Bond igjen

Alle veddemål om hvem som blir den neste James Bond er avsluttet. Pierce Brosnan skal etter sigende være aktuell for to nye runder som 007.

(SIDE2): En anonym kilde sier til nyhetstjenesten Wenn at det aldri har vært planer om å bytte ut Pierce Brosnan. Han begrunner påstanden med produksjonsselskapets manglende vilje til å offentlig bekrefte at Brosnan er ute.

Ifølge kilden skal Brosnan spille i to Bond-filmer til, inkludert den kommende «Casino Royale».

- Dette er kun et spill fra begge leire. Både Brosnan og produksjonsselskapet Eon vet at Brosnan kommer tilbake, men dette er en del av forhandlingene, sier Wenns kilde.

- Roger Moore gjorde det samme. Han kunngjorde gang på gang at han aldri skulle komme tilbake som James Bond, men kom likevel med i neste film. Sony gambler ikke med dette. De vet at de ikke kan sette en hvilken som helst skuespiller inn i denne rollen, og de taper mer på å sette inn en ukjent skuespiller eller en kjent skuespiller som fansen ikke liker.

Tidligere har de fleste mørkhårete kjendiser i Hollywood blit linket til James Bond-filmene, og Clive Owen har vært den heteste kandidaten den siste tiden.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021